Kunstneren og kunsten

Dette årets juleutstilling skal prydes med May Robertstads vakre malerier. Kunstneren gikk i lære hos Georg Suttner, etter gjennomført kunstutdannelse på Academie du Port Royal, Paris. Georg Suttner er en av grunnleggerne av Gerlesborgsskolan i Sverige.

Født i Tønsberg. Utdannet optiker med svennebrev 1960, arbeidet 1 ½ år i Zürich og overtok som daglig leder i familiefirmaet i Tønsberg da faren døde i 1963. I 1978, tok hun en Time-out, og dro til Paris for å utvikle en stadig voksende interesse for billedkunst. Her ble hun to år.

For May Robertstad er det farger, lys, komposisjon og rytme som er bildets uttrykk.

 

Galleri

Klikk på bildet og/eller bla blant bildene

Vernissage og åpning

Torsdag 23. november klokken 17:15

Velkommen ved gallerieier Elisabet Stray Presentasjon av kunstneren, kunstner May Robertstad

Åpning av galleriets 13. Utstilling. Servering av drikke og spise

Pianist, Klaverpedagog Karina Bull-Gjertsen underholder