Ny utstilling i Galleri Aspect, Østre Strandgt. 3 med Uzay Karov. Velkommen til åpning 11. Oktober kl 17.

Kunsten

Skulpturer, bronse og malerier ved Uzay Karov. Uzay er opptatt av lyset. Opprinnelig fra Bulgaria, studert i Skandinavia ved flere kunstskoler og har utsmykket «Livets Løp»  Ljuraparken i Sverige. Uzay er bosatt i Norge og aktiv som underviser.

 

Kunstneren

Uzay Karov er født og oppvokst i Bulgaria. I 1990 flyttet han til Sverige hvor han fra 1995 til 1997 studerte kunst ved Lunnevads folkehøgskole. I tiden 1997 til 1999 studerte han skulptur ved Norrkøpings Kunstskole og vant samtidig utsmykningen av Ljuraparken. Utsmykkingen «Livets løp» ble utført i 1999, hvor installasjonen består av 7 rundhakkede stener i rød granitt. Det viser en «livstrapp» i en form der begynnelse og slutt møtes.

I 2003 ble en av Karovs skulpturer antatt i Sørlandsutstillingen. Uzay Karov har vært bosatt i Kristiansand siden sommeren 2001.

Vernissage og Åpning

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Galleri

Klikk på bildet og/eller bla blant bildene