Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Utstilling «Tekstil»med Audgunn Vilhelmsen i Galleri Aspect

7. februar 2019 kl. 17:00 - 21. februar 2019 kl. 16:00

Ny utstilling i Galleri Aspect, Østre Strandgt. 3 med Audgunn Vilhelmsen. Velkommen til høytidelig åpning 7. februar kl 17:00. Utstillingen står til 21. februar.

Hennes tekstiler starter i flater som ender opp i relieffer og skulpturer. Med rik fargebruk setter hun sammen små motiver av mennesker, dyr og blomster i bølgende landskap inspirert av hennes egen hage, av Lista – landskapet som hun bor i, og av menneskene som lever her.

Hennes tekstilkunst har røtter i europeisk fri tekstilkunst slik den kom til uttrykk spesielt fra sekstiårenes løsrivelse fra tradisjonell broderikunst der en hadde strenge regler å forholde seg til.  Helt uten akademisk tilknytning, oppstår hennes kunst innen den internasjonalt anerkjente stilen Art RAW eller Outsider Art.

Hun forholder seg helt fritt og uavhengig av innlærte mønster og fastlagte sting. De tekstile objektene fremstår tredimensjonale med forside og bakside motsatt hverandre som selvstendige uttrykk i en enhet av gjennomarbeidet lag på lag av søm.

Tekstilarbeidene frigjør seg fra all dekor. De er som tredimensjonale malerier med tråd som medium.

Detaljer

Start:
7. februar 2019 kl. 17:00
Slutt:
21. februar 2019 kl. 16:00

Sted

Galleri Aspect
Østre Strandgate 3
Kristiansand, 4610 Norge